پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه ١ خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

آیا بعد از حادثه می‌توان بیمه ازکارافتادگی گرفت؟

  • کد خبر: ۴۳۵۹۵
  • ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
  • ۱
آیا بعد از حادثه می‌توان بیمه ازکارافتادگی گرفت؟
مرجع تعیین نوع و درصد ازکارافتادگی بیمه‌شدگان با کمیسیون‌های پزشکی است.
به گزارش شهرآرانیوز، کمیسیون‌های پزشکی موضوع ماده ۹۱ قانون تأمین اجتماعی با حضور پزشکان متخصص و مجرب هر رشته تشکیل می‌شوند و رأی آن‌ها پس از بررسی کامل پرونده پزشکی بیمه‌‍‌شده و مشاهده وضعیت وی صادر می‌شود.

بیمه‌شده‌ای که به‌علت حادثه یا بیماری، تمام یا بخشی از توانایی خود را برای ادامه کار به صورت موقت یا دائم از دست می‌دهد، لازم است با همراه داشتن گواهی پزشک معالج و مدارک درمانی، به شعبه‌ای که حق بیمه وی به آن پرداخت می‌شود، مراجعه کند تا نوع و میزان از‌کارافتادگی وی مشخص شود.

شعبه تأمین اجتماعی پس از دریافت گواهی پزشک، کنترل سوابق بیمه‌ای و مدارک مربوط و تکمیل فرم‌های مورد نیاز توسط بیمه‌شده، وی را به کمیسیون پزشکی معرفی می‌کند.

رأی کمیسیون بدوی به بیمه‌شده ابلاغ می‌شود. در صورت اعتراض به رأی، می‌تواند نهایت تا یک ماه از تاریخ ابلاغ، اعتراض کتبی خود را به شعبه تأمین اجتماعی اعلام کند.

در صورت اعتراض بیمه شده، شعبه تأمین اجتماعی وی را به کمیسیون پزشکی تجدیدنظر معرفی می‌کند.

رأی کمیسیون پزشکی بدوی در صورت عدم اعتراض و آرای کمیسیون پزشکی تجدید نظر، قطعی و لازم‌الاجراست.
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سیامک وطندوست
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۶/۳۰
0
0
سلام میخواستم بدونم چرا تامین اجتماعی هزینه کاشت باطری مثانه را نمیده .به خدا خیلی زیاده ۴ساله منتظرم تا فرجی بشه ولی انگار خدا هم بنده هاش یادش رفته
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->